Eleve elrendelve
Egyszer ötszázhetven táján
Megszületett bús Mohamed
Nyíló hajtás szentek fáján
Vastag ág és dús moha lett
A moszlimok követik őt
Nekik nem iga a zakát
Hisznek Kába-követ, időt
Így mennek az igazak át
Hedzsra óta évek szállnak,
Korán lapok igét visznek
Behálóznak élet-szálak
Tudják övék kimért kiszmet
Mint egy írott mediátor
Eljutottak szent imáik
Egyszer rég volt Medinától
Icipici Edináig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kasszandra komplexus (, 2001)
Kiadó: magánkiadás
Feltöltés ideje: 2010-09-01 19:18:06
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-01 19:18:06