utánlővés
nehezen megy az alvás a reptér padlóján
te is láttál ilyet: hálózsákos idegenek
összegömbölyödve egy sarokban vagy a széken
három óra
most takarítja el egy nő a romokat
zenét hallgatok fejemen kapucni
a mozgássérült mosdóba megyek pisilni mert
a férfi wc-t elfoglalta a takarítónő
egy öreg sántikált be és sürgetett olaszul
kedvesek a rendőrök
nevetve világosítják fel a srácot hogy
hogy a sztrádánál sikeresebben stoppolhat
futva távozik
a német pár összekucorodva alszik mellettem
nem vagyok benne biztos hogy a lány
terhes vagy csak jól lakott
sötét bőrű utcagyerekek nyomkodják
az infó ponton az élettelen gombokat
lehet ők is csak a gép indulásra várnak
és nem a reptér tartozékai
három óra van
az autoGRILL asztalaira dőlnek páran
álmosan emésztést mímelnek
van akinek mozog az állkapcsa közben
ugyanaz a légy mász' meg mindenkit
rajtam időzik épp majd tovább repül
irigykedve szemlélem
mi is repülnénk
még három óra és
check in
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-30 09:01:26
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-30 09:01:26