Vissza
a csöndhöz
a csöndbe
mondom
magam
magamban
mintha
tükör előtt
állnék
hol van
a tükröm
hiába nézem
ez csak
egy arc
távolodó
ha most visszafordul
talán megmarad
ok
vissza csak vissza
egyre beljebb
már teljes
a csönd az agyban
ezt a pillanatot
kell csupán kibírni
ezután
mindennek hirtelen
más jelentése van