Lábosból a tej
Ellátogattam oda, ahol most lakik.
Lakosztályok közt lábfejnyi folyosó,
röglabdát rugdalok megint,
aztán meg faragott köveket számolok.
A harmadikon egy bádoghenger elkéri
virágaim, csak azután olvasom a nevet:
nem úgy kezdődik, mint az enyém.
Visszavenni egy halottól,
amit nem neki hoztam,
lehetetlen.
Beszélgethetnék vele is.
Ugyanabba keveredett,
ugyanúgy.
Az élet belőle is kifutott,
mint lábosból a tej -
felfoghatatlanul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-23 18:33:30
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-23 18:33:30