Pedig jók akarunk lenni
Elnyeli testünk álszent bár árnya
Ezért nem leszünk isten báránya
A pénz, a mámor a legfőbb gyengénk
Nélkülük talán semmik se lennénk
A ravasz idő, kegyetlen zsoldos
Tűnő emléket folyton csak fogdos
Mindig remélve nézünk az égre
S nem tudjuk azt, hogy mikor lesz vége
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Emlékkönyv avagy lábjegyzetek helyettKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2010-08-20 18:25:34
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-20 18:25:34