fűszálon
Fűszál hegyén bogár ül
fentről figyelem
én az idegen
*
Meg akarlak érteni te állat
mondtam valakinek
mikor még azt hittem
a világ pont olyan egyszerű
mint ő meg én
viszonyultunk egymáshoz
a viszonyunkhoz
sohasem az egész
mindig a részletek
csak azok passzoljanak
most szüntelenül beleütközöm
ebbe a gondolatba
elbotlom itthagyott lábnyomainkban
a világ millió tétova mozdulat
*
Én az idegen
fentről figyelem
fűszál hegyén bogár ül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-17 18:16:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-17 18:16:58