Sebre rak az id?
Vérverejtékes verssorok nőnek
Kínom pengeti dalteli lantom
Félve ajánlom nyers, konok nőnek
Lelkemben ő az éjjeli fantom
Hajnali harmat rózsasziromról
Úgy pereg róla bókom, a drága
Általa festett képet lerombol
Szívemben fullánk, gondolat dárda
Rég leláncolva emberi lényhez
Hiába lázad, elmém a vesztes
Hormontól testem máshogyan érez
Kiált az ösztön: lángolj és reszkess!
Majd lenyugodva sebeim égnek
Gyógyír az idő s a tapasztalat
Soha nem múlik, bennem lesz végleg
Mint emlék lüktet a tapasz alatt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: M?dosult tudat?llapot (Budapest, 2002)
Kiadó: mag?nkiad