Let?nt korok ?zenete
Lám az álnok álmok csaltak mind
Ébredésem érzett csalfa kínt
Vélt emlékeink évezredek
Kemény kezei porig rontják
Reménybe veszve vérezhetek
Fény éri lelkem horizontját
Új hajnal száll reánk a földre
Egyhangú életünk megtörve
Ma komor korok léte mesél
Tűnő orcáján a pir hamis
A legenda, ha érdemes él
Homokdűnék közt a piramis
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: M?zs?k t?kre antol?gia, 2003
Kötetben: ?sz, becsavarodott a term?szet (Budapest, 2000)
Kiadó: mag?nkiad