Tömegvonzás
Titkok ködén át hozzám repülne
Távoli bolygóról étheri jel
Régi lokátor lelkem terülve
Nem csak felfogni, de érteni kell
Égő fókuszba gyűjtöm emléked
Mit éber génjeim kódja hozott
Elmém tornyába vélt lépcsőn lépked
Lenge szinapszis, a programozott
Érzem, hogy érzed, furcsa a helyzet
Mert semmit sem használ most szigorom
Reád terítek kőkemény selymet
Gejzírként tör fel az oximoron
Zord retinám megszűrte a lényed
Mint ibolyántúlit a három atom
Pupillámon át szürke a lényeg
Homloklebenyem míg szárogatom
Elöntötte a hormonok árja
Te indukáltad e lelki vihart
Égi jelenség földbeli párja
Mintha az éjjeli semmi kihajt
És így pattant ki bennem az érzés
Hótiszta bimbaja égreszökött
Semmit sem ér az agyi vezérlés
Testek vonzása! Neked köszönök
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Múzsák tükre (antológia), 2003
Kötetben: Kasszandra komplexus (Budapest, 2001)
Kiadó: magánkiadás