Ül ez a szomorú
visszataszító kifejezés
az arcán - időtlen
a teljes tehetetlenség állapota
nincs mit szétosztani
benne már csak a semmi van
vehetnénk személyre szóló elutasításnak
persze nem az - fátylat rá
kezdődjön a visszafojtott lélegzetű
hajlott hátú lopakodás
gyönyörködjünk egymás árnyékában
bosszantóan céltalanul