figyeli az aktuális álmát.
köveket tör az ujjaival. színes,
apró kavicsokat rugdos az időszakos pocsolyákba,
hogy eltüntesse bennük a tükröződéseit. néha átsétál
a túlsó partra. amíg lábára
keményedik az iszap, gondolkodni próbál.
mielőtt visszafordulna,
körbetapogatja maga körül a csendet.
titkokat keres. megváltót
a vállára, de csak a tűnődését cipelheti
ismét, hogy volt-e. hogy volt-e
valaha felébresztve.