Csere bere
Színarany füstöt fúj szét az éjjel
Millió csillag mosolya száll
Stigma a légben, mennyei szép jel
Mámor virága szökikbe szár
Emlékek élnek csillogó szemben
Mindegyik szép, de rég elavult
Így megyünk vígan a " majd "- dal szemben
S közben a jelen hullikba múlt
Az idő kristály egyre csak olvad
Perceket kérünk hiába még
Könyörtelenül jön el a holnap
Ez a fő bűne kiáltba ég
Gyémánt az óra, gyöngyök a percek
Drága emlékek nem múlnak el
Gyertya kialszik, csendesen serceg
Viaszos fénnyel nap fel a kel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A majom éveKiadó: kiadásra vár