Emberi tulajdonságok bemutatása egy mondáson keresztül
Közösségi szellem
Ha mindenki a kútba ugrik, akkor én is
Egyéniség
Ha mindenki a kútba ugrik, én azért se
Gondolkozó
Ha mindenki a kútba ugrik, én akkor sem
Határozatlan
Ha mindenki a kútba ugrik, talán én is
Dacos
Ha senki sem ugrik a kútba, én azért is
Feltűnési viszketegségben szenvedő
Ha senki nem ugrik a kútba, akkor én igen
Sznob
Ha az a trend, hogy mindenki a kútba ugrik,
akkor én is
Könnyű választás kényszer
Ha senki sem ugrik a kútba, akkor én sem
Fantáziátlan
Van aki a kútba ugrik, van aki nem,
én mit csináljak?
Bizonytalan
Mindegy, hogy ki ugrik a kútba, ki nem,
én vagy beugrom vagy nem
Vezéregyéniség
Mindegy, hogy ki ugrik a kútba ki nem,
én előbb teszem
Úttörő
Mindegy, hogy ki ugrik a kútba ki nem,
én valami mást csinálok
Dilemma
Ha a jók a kútba ugranak, a rosszak nem,
akkor én ugorjak?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A majom éveKiadó: kiadásra vár