Tavasz akta
Szeretem azt, hogy zöld szag van
Szeretem azt, hogy rügy pattan
Szeretem azt, hogy nincs hideg
Fehérből nyílnak a színek
Szeretem azt, hogy vár a tett
Szeretem azt, hogy szeretek
Szeretem azt, hogy a lányok
Felvették lenge ruhájok
Szeretem azt, hogy süt a nap
Szeretem azt, hogy símogat
Szeretem azt, hogy kék az ég
S megjönnek lassan a fecskék
Szeretem azt, hogy fúj a szél
Szeretem azt, hogy minden él
Szeretem azt, hogy hív a nyár
S a Balaton piszkos habja vár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A majom éveKiadó: kiadásra vár