A porszívó
Merengő szemekkelbámulja a falat
Az utolsó csík már túlontúl nagy falat
Ami az üvegen hívogatja: szívj fel!
Szálljon a képzelet szárnyakkal és szívvel
Eddig több gramm landolt a nyálkahártyáján
Avval az érzéssel mennyország vár tán rám
Kulccsal a kezében ott áll majd Szent Péter
Nincsen belépő, így ő semmit nem kér el
Hogy boldog lehessen nem kell a véletlen
Végre egy biztos pont ebben az életben
Lám kitágította az egész tudatot
Világot látott s nem Tourist-tal utazott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A majom éveKiadó: kiadásra vár