Életigenlés
Sercen a gyufa, lobban egy picit
Átszellemülten szívom a cigit
Oly jó a rossz, így megáll a tudomány
Szeretem, ahogy hamu lesz a dohány
Elmémbe csendben álmokat csenek
Illúzióim soha sincsenek
Tudom, hogy a kör csak így lehet kerek
Szeretem, ahogy működnek a szerek
Lelkemre a vágy gyakorta ráforr
Talán gyönyörbe vált át a mámor
Úgy érzem néha, áldás van a szeszen
Szeretem, ahogy elveszi az eszem
Nem csak a szívem a testem is ég
Erős vagyok, de győz a nemiség
Vágyéhes szemem falja amit látok
Szeretem, ahogy lyukasak a lányok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Genetikat ujjlenyomatKiadó: kiadásra vár