El szeretném mondani...
El szeretném mondani,
hogy a hajnal bíbor bársonyán
mikor a halvány hold már sovány
mennyire fáj az az ébredés
mit a napsugár a jégre vés
szilánkokra töri álmaim
rügyként remeg a fák ágain
El szeretném mondani,
hogy az áttetsző kicsi harmat
levélen utat kicsikarhat
földre cseppenve harangjáték
elöli a tél haragját, ék
gyönyörű gyöngysort fűzve tele
a tavasz titkos üzenete
El szeretném mondani,
hogy a rengeteg balga álom
és remény létét halva látom
vár az ébredés, de ha addig
erőtlen kezem lehanyatlik
szívem szakad meg valakiér'
itt a tavasz, de havat ígér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.