69
Combok között csemegézek
Medvebocsként csenek mézet
Felsóhajt a lány: mélyebben!
Minden ajka széjjel lebben
Az arcomat mélyre ásom
Használom a nyelvtudásom
Egy gyors jódli a kanyonban
Száll a sóhaj egyre jobban
Kinyaltam, mint tót a tányért
Éreztem, hogy ez már ráfért
Térdre borult s ima helyett
Tövig nyelte a nyelemet
Minden biztosíték kiment
Rendszeresen bólint "igen"-t
Bennem e tény hálát fölvet
Tiszteljük a fejőnőket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: ÁlomszüretKiadó: kiadásra vár