Nyárra várva
Itt hagyott a nyár a forró
Mámora is messze tűnt már
Álmaimon ül a por hó
Démoni éj, sötét űr vár
Olvadásra vár a lelkem
Meleget, vad vágyat leljen
Arra gondol vele a volt
Sokkal szebb, mint ami ma van
Zajló tavon remeg a hold
Őrzi nyáron súgott szavam
Rég járt érzés szívben itthon
Ölve látom minden titkom
Sajnálkozás semmit sem ér
Próbálok csak úgy örülni
Itt van az ősz, álmot ígér
Nem lehet már kitörülni
Átértékelem a rangot
Távolban zúgó harangot
(akrosztichon! )
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kedves naplómKiadó: kiadásra vár