(betegszünet)
amíg nem ír egy tűrhető szonettet
a földbe rejti el talentumát
a költők is kánonban énekelnek
kamatra szedi őket a világ
a versek összetörve inhalálnak
kamillagőz facsarja orrukat
a rímet átadják a kínhalálnak
nem csattan rajtuk már több fordulat
beteg a költő szétrohad az ihlet
hiába sóhaj könnyező tekintet
hiába alma hiába torma
minek izzadjon a szívéből nedvet
minek is írna tűrhető szonettet
ha nem gyógyítja tar talmi forma
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.