Örök szerelem
Örök szerelem, nincs is ilyen talán,
Örök szerelem, halált hoz a magány,
Örök szerelem az élet végén,
Örök szerelem a halálnak percén.
Igazán akkor érted meg te is,
az élet milyen bolondosan hamis,
egyikünk túléli a másikat,
ha ebbe neki szíve is hasad,
akkor tudod meg mi is az: ”örök”;
az élet órája visszafelé pörög,
elindul akkor mikor megszülettél
és éjfélt üt, ha elpihentél.
A szerelem tehát él tovább
és érezzük évezredeken át?
Nem tudom, de te se tudod,
látod az Élet milyen mocsok,
meghagyta nekünk ezt a kínt,
hogy véget érhet az érzés a Halál szerint.
Nem akarom azt, hogy ez vessen véget,
a szerelem ennél sokkal többet érhet,
hiszen nekem szívem és lelkem érez,
és testem hiába is vérez,
ezt ki nem ölheti se golyó, se más,
ez akkor is egy „örökké” tartó Varázs!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.