naponta gyújtott gyertyáim
viaszába olvadsz
rám szárad a kietlen éj
zárójelnyi szakasz a
VOLTÁL
a többi már csupán a
FOLYTON-CSAK-LEHETETT-VOLNA
a
LESZEL
tilosa őriz
és a
TÖBBÉ-SOHA-MÁR
józansága
forgalom elől elzárt terület
(tilosban parkolok benned)
egyirányú utadon
szembe a forgalommal
száguldok feléd
a bizonytalanság íve
lebombázott híd
közted és köztem:
így hogy menjek eléd?