leült2
Mellém ült a csend
épp beszéltem
gondoltam megszólítom
mondja el
az összes titkot
mi választ szét s kapcsol
veled
hányszor kötöttünk
csomót vad nyelvünkre
vagy egymás szavába vágva
választ keresve
mindig
ugyanarra a kérdésre
hosszú éjjelek
néma nappalok
sűrűsödött az idő
tudtuk vihar lesz
vagy viharos szeretkezés
csak itt ül
ártatlan arccal
mint
egy
váratlan vendég
kissé zavart de
mindenképp bizonytalan
ó hogy fulladtál volna meg
minden bennünk rekedt szótól
elhallgatott gondolattól
ki nem mondott szeretlektől
hirtelen hozzámhajol
alkohol szaga van érzem
sokatmondón kacsint
van egy cigid lelkem?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.