Van úgy hogy elfogy az út
van úgy hogy menni nincs kedved
így aztán meg se érkezel
egy meghatározhatatlan helyen dekkolsz
erre még van időd és emlékezel
aztán már azt se
valahogy nem érted az egészet
mikor változott meg minden
hová lett az út
hová a kedv
mitől lettél átlátszó a ruhád alatt
állandóan kabátban jársz
bizonyítva hogy még vagy
félsz levetni hát abba kapaszkodsz
az utolsó gombba mi összetart