(nexus)
b. azt írja fene a jó dolgomat játszhatom
a kamaszt én nem játszom amióta eszmélek
nem a világot vagy ha mégis vádolom csak
abban a mások anyám által is számon kérhető
értelemben hogy ne tisztelném az élőket
a holtakat elképzelem ahogy a levele felett
ül ahogy noch dazu sír aztán beírja a naptárába
az aznapiakhoz levél fiamnak bélyeget tesz rá
és pont. miért tisztelném gondolom hát csak
rosszalkodom megint végül ez igaz a jó
dolgomban hát persze lehetne rosszabb
nem árt idejében felkészülni erre én kicsit
későn kezdtem el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.