társas nem
reggelire
fél liter tea
mellett vajas valami
guggolva.
nem mintha elvenné bárki.
így esik jól.
ebédre mindegy milyen leves,
csak dög ne legyen benne,
kevés tésztával,
térdepelve a széken.
szeretek szürcsölni.
a másodikat is kanállal eszem,
ha van hozzá kenyér azt
markolva szorítom
és nem törögetem,
hanem harapom.
jóízűen.
buborékos ásványvizet iszom.
és büfögök.
hol nagyobbat,
hol kisebbet.
így egészséges.
a vacsorát állva eszem,
hogy több férjen.
hagyma, fokhagyma
nem kizárt.
értisztító, meg egyéb nyalánkságok.
gyomor és bélmozgásom rendben.
éjjelente nyugodt békegalambok szállnak.
csak azt nem értem, miért nem lehet mindezt
ülve, civilizáltan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.