Tudom
Tudom,hogy az élet véges,
és ember csak sejteni képes,
tehát tudásom hit vagy remény,
mitokondrium- költemény,
kromoszóma- rapszódia, regény,
őssejt-óda, rímgyönge, ütemszegény.
Erek, inak, véredények
partjain lüktető fájdalmas ének
nyomai vérben, nyálban, nyirok
csermelyében, gombák, nárciszok
koszorúja fakul s újraéled
s lesz futópadod vagy kerekesszéked.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.