Magas fákkal álmodom. Óvnom kell
épségüket, fölszednem a hulló ágakat.
Hasonlóvá válok önmagamhoz, nálad
járnak gondolataim. Az ablaktáblához érni.
Felmelegíteni a vizet. Felidézni egyetlen
vonásodat, és emlékezni kívánságaimra,
ha holnap felébredek.