Naponta egy nappal többet éltem,
és egy nappal kevesebb volt hátra.
Így – tekintve, hogy nem töltöttem be
időhiány miatt az utolsót --
eggyel több és kevesebb lett végül
napjaim száma az élhetőnél.
Más változat szerint az történt, hogy
elszaporodtak a teknősbékák.