Ma van a tizennyolcadik szülinapod,
Most kezd igazán félteni az apud.
Reméljuk megéeld a százat,
S betegen nemy nyomod majd az ágyat.
Életedben legyen sok a siker,
Hozzánk fordulj legyen gond vagy teher!
Még egy mondat mellyel zárom a sorokat,
Sose feledd kérlek e baráti szavakat!