A múló ifjúságomhoz
Felejthetetlen idők- gyermekévek,
Merre vagytok, tőlem hová tüntetek.
Ti maradandó élmény dús percek,
El, nem ködösíthető jó emlékek.
Tovarepültetek már, tudom sajnos,
Utolérni benneteket már bajos.
Ó jöjjetek vissza, halljátok szavam,
Hogy véletek vigasztalhassam magam.
Magamhoz ölelnélek benneteket,
Rabul ejteném illanó lelketeket.
Édesded szavakkal szólnék hozzátok,
És Ti, lebilincselően hallgatnátok.
Adjátok meg nékem e pillanatot,
Torpanjatok meg, tovább ne szálljatok.
Legyetek éveim fogva tartói,
Múló ifjúságomnak megtartói.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.