Pontatlan
Vasárnap volt, amikor lelépett a Pont,
azt írta búcsúlevelében: Pontatlanul
fogalmazok, ezért megy el, hisz látja,
nem kell ő nekem, de tudjam; ezeregy
helyre lelhet, másutt, bárhová mehet,
vasárnap nyitva felejtettem az ablakot,
pont sütött a nap, valaki olcsó, süket
dumával altatott, kitettem volna, lomok
közé, ki én, a föld alá, naná, a lelkemet,
annyira fájt, hogy elment, lezáratlanul
hagyva itt, mint háborgó lelkiismeret,
hogy rövidre fogjam, tudom, ez tőlem
szokatlan jellegű praxist követ; ne várd
a pontot itt, vasárnap faképnél hagyott,
épp mondat közben rakott ki engemet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.