Elsõ próbálkozás
(avagy Jane R. ( ejtsd: dzséne err) a színre lép)
Jane R. oly váratlanul
tulajdonképpen meglepett
nem hívtam egyszer csak itt volt
poggyászában ruhatáram
jött hogy gondomat viselje
súgta- ne féljek megleszünk
Jane R. tévét nézett
ónémet komódon álló
képernyőn egy műsort bámult
önmagát a tükröződőt
eltűnőben tükröződőt
nézte tehát Jane R.
Naná épp a zöld ruhámban
máris szól hogy enni menjek
szigorú szemvillanással
nyomatékot ad a szónak
-mint aki még sosem evett
nálamnál is kevesebbet
dünnyögöm miközben tuszkol
kituszkol a kertbe ekképp
jó barátnőként Jane R.
nem durván nem rámenősen
kint asztalhoz invitál
dzsemmel vajjal megkínál
és kiadagolja a gyógyszert
csak néz ám nem faggatózik
tudja úgysincs kedvem ehhez
elvonul tapintatosan
kezében egy másik könyvvel
a fák közé hátra úgy el
most hátra vagy most el mindig
fejét félrehajtva kissé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.