Távoli fény
A távoli fényt elfedi a messzeség.
Kérdezgetem: eljutok-e oda még.
Gomolygó ködből indulok reménnyel
Talán a sors egyszer odavezényel.
Harangok szava, a tavasz illata
Agyamat, tagjaimat mozgatja,
A kitárulkozó téma a szavakat vallatja
Szívem, lelkem az énemet tettekre szólítja.
Lehet-e a siker az óhaj terméke?
Nem. Több kell, az akarat.
De az óhaj a tett bölcsője,
Segít ledönteni sötét falakat.
Az idő árja alakít anyagot,
Fejleszt, előre visz szellemet,
Majd időnként elcsendesül,
Miért maradnék tétlen én egyedül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.