az instant sajt levest úgy se tudod addig
kavargatni hogy ne maradjon benne csomó
bármi legyen a csomagolásra írva és az úgy
sincs hogy fáj ha iszod mert érzékeny a
fogad az este úgy is leszáll ha nem állsz
alá de ha már ott vagy nézd meg a pendülést
amit a napkorong földet érése produkál a
láthatár mögött kortyolgass hozzá sajt levest
gondold azt közben hogy fájóan szép látvány