Alkonyodó vázlat
Narancs-juice öntetként
hömpölyög a nap
a szomjas látóhatárra.
Forró aranyába mártják
lombjaikat a fák.
Lihegnek az ágak.
Harangzúgás zúdul
az ég üregéből, ólomként olvad
némaságtól cserepes számra.
Bim- bam; ájulj nemlétbe idő!
Üres csontfészek tenyerembe
beleköltözne száz pici bánat.
Álomalagutadból
kigördülő éjszaka-mozdony,
roppantsd szét a fénycsigolyákat.
Valaki hosszú útra
indulna bennem.
A megérkezés várja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.