Se vele, se nélküle
Elmegy kit örök vita köt hozzád
mint az ostromlottat
az ostromzár
bevett várfalak alatt
harag
öröm
szóba szúrt
szók
ajak-asszók
fénylő érvkörök
rangok
posztok
villám-
riposztok
előretolt
s hátravetett
hadak
benned is benne is
mint apró paraziták
élnek éltetnek túlélnek
a viták
Szemtől szemben dalol a szó
szomjat kelt
szomjat olt
friss forrás itt
égő parázs ott
egymás nélkül a két fél
tetszhalott
Nem élhetsz se vele
se nélküle
ha nincs ami vonz
fura gravitáció
köt egymáshoz
Ne hitegesd őt
magadat se áltasd
ints búcsút neki ma
hogy holnap
újra láthasd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.