Ösztönök
Rád néz, csábít, fellángol a parázs,
Minden pillantás egy apró jeladás,
Majd folytatódik csalfán és gorombán
A vadász és a vad elvérzett a portyán.
A mindenség fészket rak a szemétben,
Dolgozol izzadt testek műhelyében!
Tested testével befedte
Sötét van
elrejt az este!
Míg az éjszakában vad görccsel taroltak,
Reggelre úgy feküdtek egymás mellett, mint a holtak.
A lányban megfogant a szerelem gyümölcse,
De az asszony testét már más rántotta görcsbe.
S az utókor számára itt egy újabb halott gyerek,
Szülője azóta rég mással hempereg!
S, ha eljő fáradtan a reggel,
Bámulhatsz értetlen szemekkel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.