Miről tátog a hal
képezve vízben buborékot
mely lassan felszáll
és kipukkad
miről sziszeg a kígyó
lábadnál tekeregve
nyálkás csíkot hagyva maga után
míg te állsz
dermedten némán
sosem fogjuk érteni egymást
akár össze is házasodhatnánk
hogy sokasodjon a hiány
vagy növeljük tovább
lelkünk bábelét
mert nem csak ágyra jár a vágy
itt szaladgál fel és alá
s mi nem értjük szavát