NI
Földön ülni
fűszálat rágni
napba csukott
szemmel nézni
semmit sem csinálni
barátokkal jót dumálni
füstöt fújva hezitálni
egymás szemébe nézni
- ehess, ihass, ölelhess, alhass -
felszedni egy követ a parton
tengernél vörösbort inni
ölelésben feloldódni
az életet újra élni
-a mindenséggel mérd magad -
néhány könyvet elolvasni
jó zenéket meghallgatni
az órákat messze dobni
telefont is kikapcsolni
a tükörbe bátran nézni
soha senkit nem megölni
betegséget elkerülni
még kicsit sem meghalni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.