Előbb csak a lét
zavaros irrealitása
amit egyesek
realitásnak hívnak
majd az ugyancsak
zavaros realitás
ami nekem olykor
irreális
- ilyen korban élek -
meg miről is akarok
most szólni
vagy kinek
amikor a szavakon túl
ott élek igazán
ahol a humánum
túlmutat mindenen
a saját ÉN-köréből
a kettőnk körébe lép át
ahol nincs hierarchia
rangsor és egymásután
őszinte is csak az ő
őszinteségén lehetek
ott ahol nem írják
de élik a verseket
anya ma lett 69 éves