Kívül-belül
Mindenre emlékszik, amire meg nem
Az is ott van benne valahol mélyen
El akar menni, menekülni innen
De nem akar máshova menni mégsem
A tegnap meg a holnap épp ugyanolyan
A tavasz meg az ősz is pontosan olyan
Csak itt van, de nem veszi senki komolyan
Semmit sem csinál, de azt is sehogyan
Kint van az élet
De akkor ott bent
Mi az, ami mozog?
Mi az, ami ordít?
Kint szélvihar
Belül meg szélcsend
Vagy fordítva, de
Majd csak elvonul
Nem hiszi el, hogy minden más volt
Ha mások csodálkoznak és tátott
Szájjal állnak, ő mellettük áll ott
Soha nem lát olyat, amit soha sem látott
Magának nem hisz és senki másnak
Ami jó volt ma, az jó lesz másnap
Ha sötét van, akkor senki se láthat
Mindig várt, de tovább nem várhat
Kint van az élet,
De akkor ott bent
Mi az, ami mozog?
Mi az, ami ordít?
Belül szélvihar
Kívül meg szélcsend
Vagy fordítva, de
Majd csak elvonul
(2008)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.