El kéne tűnnöm
azt hiszem
a semmivel
egyesülve
felszívódni
a kéjben
s az éjben
csukott szemmel
és tisztán
végre egy
nagyot okádni
mert már átlátok
te meg átnézel
vagy szét
nézhetnél b-t is
végre
hazugságörvény
lett ez az ösvény
ki akarok szállni
ki az ablakon át
ledobálnék
minden ruhát
mi eddig kulturált
viselkedésre szoktatott
a felhőket kinevetve
fölényesen napba nézve
köpnék rád
(világ)