Kö(s)z-HELY(zet)-Jelentés
…amúgy megvagyunk
idő-csatorna-töltelékként
tengetve önmagunk
nyomott-mintás hangulatban
éjszakához nappalt ragasztva
tegnapi gyűrt örömeinket szorongatjuk
elménkben mint kezünkben
a mai zálogcédulát
különben el vagyunk
(adósodva már teljesen)
a jelen–közöny-tengerébe vetve
hajózhatatlan-holnap–part-szakasz
felé sodortan kösz
jól vagyunk de tényleg
úgyis mondhatatlan a lényeg
torkunkban éles szó-szilánk
csöndet vérzik
legújabb tézise
a hallgatás…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.