ALAKODBA ÖLTÖZNEK
a zöld függönyök.
A nyomvonaladba kapnak,
hiába mondom a leopárdoknak,
hogy te már nem vagy az…
Víztükör kontaktlencséden át
leszkennelsz minden irányt,
de csak ugyanazokat
a csontrácsokat érzékeled
minden peremen.
A szádból kolibrik röppennek elő,
(színesebb testek és földrészek felé tartanak)m
körülöttünk pedig marad a
a jól rejtő, molyrágta skótkockás pléd,
a mindennapi változni akarás.