Wein aus Wien
nincsen arcod sem kezeid hogy beléjük temesd
csak egy budai lakásod és a kocsid
fogyatékosságainkon osztozkodunk míg
rezzenéstelen elfekszik előttünk a bécsiszelet
– szemeink üveggömbök művi hóeséssel
odakint szólnak a harangok s déli meleg –
egy új emlék kellene hogy eltehesselek
de nem hagy nyugodni
ajkunkon az argentin bor nyoma
a gyors mozdulattal elhajtott furcsa éjjel
befejezetlenül hazaindulok
– csapzott hajamban a csend –
még fontolgatom a másodjelentéseket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.