együttélés
Ha kedvem lenne bármihez is, most végigtakarítanám
a lakást, és befejezésül kitelepíteném a pincéből a pókokat,
azt még nem tudom hova, gyámoltalan pincelakók mind,
elpusztulnának a szabadban, más pincéje előtt meg nincs
pofám lerakni őket, talán az lenne a legjobb, ha gázt enged-
nék rájuk a gyűjtőüvegbe, valami gyorsan ölőt, persze,
ciánt vagy ilyesmit, vagy feldobnám az egész kolóniát
a kukáskocsira, lesz velük, ami lesz, legyet ott találhatnak
dögivel, ha addig, na, persze, ha addig, de ha esetleg beoltatnám
magam pókallergia ellen, ami tiszta hülyeség, mert bármikor
kitenyésztődhet egy új faj, amelyik mérgére már nem lennék
védett, és kezdődhetne elölről, hogy már megint nem tudok
emberek közé menni a kiütéseim miatt, bár az igazság az,
egyébként se, akkor pedig most minek kellene bármit is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.