az ordításra a rím
már nagyon régen nem láttalak.
egy gyerek is megszülethetett volna ennyi idő alatt.
(de a gyerek mindig elvetélt gondolat)
előttem ház. házak. apa. apák.
te. többes számban pedig család.
azért kíváncsi lennék, levágtad-e már hajadról
az érintéseimet,
és hogy mint amikor az ember virágot présel,
hogy megmaradjon örökre
hány versre csuktad rá olyan sokáig a könyvet
és mert látod hogy az időd milyen kevés
elsápadtak-e már hajszálaid
közben csak arra kérem a többieket, ne sajnáljanak
mert hiába felnőtt a kezem, a lábam.
mindegy, ki sír fölöttem,
én újra összemegyek a mosásban
de büszke vagyok. nem akarom, hogy így láss.
azonban ennek a szeméremnek elég lenne tőled
egy kacsintásnyi vakság,
akkor elmondanám, kinek vagyok hálás
kit szeretek úgy, mint az apámat
mert a szüleim csak járni tanítottak.
te viszont futni. utánad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.