Cigi a kézben
kávé hűl az asztalon
szavak a számban
torkom kaparja
egy tegnapról maradt
megrekedt
felemás gondolat
élni hogy is kell
lefelé, fölfelé
gyorsan, lassan
tisztán, mocskosan
őszintén - lehet?
és egyáltalán minek
kedvem elhagyott
vágyam
kibuggyan
könyörgöm
töröljük el
a hétfőt!