Fekszem a földön
jó kemény
élmény
szinte pihenek
nézek jobbra
ágy alá
fura porcicák
kacsintanak
fejem fölött
pókhálóból
megindul a pók felém
ereszkedik
bassza meg
magasabb is lehetne
ez a szoba
fut át a gondolat
szám szélét harapom
mégis maradok
nem is nagyon tudok mást
a helyváltoztatás
most csak fejben megy
*
elég egy rossz mozdulat
s nem te
csak agyad jár tovább
a padlón fekve